Home Algemeen Nieuwe voertuigen Nieuwe RRA/OVDG voertuig voor RAV Gooi en Vechtstreek

Nieuwe RRA/OVDG voertuig voor RAV Gooi en Vechtstreek

2132
0

Op maandag 7 oktober heeft RAV Gooi en Vechtstreek haar nieuwe RRA/OVDG voertuig in ontvangst genomen bij Visser Leeuwarden. De RRA/OVDG voertuigen zijn opgebouwd op basis van een Volkswagen Touran. Het voertuig is ter vervanging van de huidige Volkswagen Touran. Het voertuigen zijn voorzien van een klant specifieke tweedelige achterinrichting met onderin een uitschuifbaar plateau voor de medische materialen en bovenin afsluitbare opbergvakken voor kleine losse medische materialen. Daarnaast is een ladekast/opbergmogelijkheid gemonteerd achter de rechter achterdeur.

De aankoop van deze voertuigen is in samenwerking met de GGD Flevoland gedaan. De voertuigen zijn in de basis gelijk aan elkaar, op gebruikersdetails wijken ze van elkaar af

Vorig artikelNieuwe RRA/OVDG voertuigen voor GGD Flevoland
Volgend artikelNieuwe MICU ambulance voor Ambulance Amsterdam
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.