Home Algemeen Algemeen Nieuwe helm voor ambulancezorg

Nieuwe helm voor ambulancezorg

3268
0

Naar aanleiding van een eerder item over een nieuwe ambulancehelm hebben we via ons TIP formulier een reactie ontvangen over een andere helm die sinds kort wordt toegepast binnen de ambulancezorg.

De Manta helm kennen sommigen onder ons al van bijvoorbeeld de klimhal of de brandweer.

De Manta helm is is een helm met hoge bescherming en comfort welke geschikt is voor een uiteenlopend aantal taken binnen de hulpverlening, zo ook de ambulancezorg. Door zijn uitstekende pasvorm en makkelijke en ruime verstelbaarheid is de helm geschikt voor elke hoofdmaat. Het lichte gewicht en stabiliteit zorgen voor een hoog draagcomfort wanneer de helm voor langere tijd gedragen moet worden. De helm beschikt over een zevental normeringen welke hem uitermate geschikt maken als helm binnen de ambulancezorg.

Manta helm2

 

Vorig artikelNZA doet NUL meting “marktscan ambulancezorg 2010-2013”
Volgend artikelOpgeschaalde situatie, laat eerste ambulance in functie?
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.