Home Algemeen Algemeen Nieuwe gordelsets op alle brancards

Nieuwe gordelsets op alle brancards

1894
0

Alle brancards van Ambulance Oost worden voorzien van nieuwe gordelsets. Deze gordelsets zijn makkelijker in gebruik en zijn makkelijk te reinigen, een welkome aanvulling op de patentveiligheid.

Het gaat om de Stryker Rugged X-Restraint brancard gordels. Er is voor gekozen vanwege het daarbij verbeterde comfort voor de patiënt, ze zijn door één persoon makkelijk aan te brengen en zijn door het toegepaste nieuwe materiaal makkelijk te reinigen.
Alle brancards van Ambulance Oost worden de komende weken van deze nieuwe gordelsets voorzien. Daarmee is Ambulance Oost de eerste ambulancedienst die dit systeem in gebruik heeft genomen.

Vorig artikelEen hulpverlening aan een zijden draadje
Volgend artikelMoet de Meldkamer Ambulancezorg wel mee in de LMO?
Ambulance Oost
Ambulance Oost is een non-profit zorginstelling en ruim 20 jaar in Twente de aanbieder van Ambulancezorg. We voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn financieel gezond. Onze prestaties horen bij de beste van Nederland. We leggen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie, met een goede balans tussen de uitvoerende zorg en ondersteunende processen. Dit is een bewuste keuze. We willen een zo groot mogelijk inzet van middelen voor de directe zorgverlening. Dit vraagt om creatief en slagvaardig beleid.