Home Algemeen Algemeen Nieuwe Ambulanceblog kennisquiz online

Nieuwe Ambulanceblog kennisquiz online

3328
0

Met trots kunnen wij de nieuwe Ambulanceblog kennisquiz aanbieden. Het is de redactie in samenwerking met een aantal gast-redacteuren weer gelukt om een geheel nieuwe kennisquiz samen te stellen voor ambulancehulpverleners.

De kennisquiz is bedoelt om voor jezelf je kennis te toetsen en wijzigingen in bijvoorbeeld het LPA of de brancherichtlijn optische en geluidssignalen ambulance.

In een database staan 90 vragen opgenomen welke in wisselende samenstelling automatisch aan de deelnemers worden voorgezet.

Om zoveel mogelijk de juiste vragen per functie te kunnen bieden hebben kun je een kennisquiz starten die bij je functieprofiel past.

Je kunt de kennisquiz zo vaak maken als je wilt, heb je opmerkingen of nieuwe vragen die we kunnen toevoegen tot de kennisquiz laat het ons dan weten via het TIP formulier.

Veel succes met de Ambulanceblog kennisquiz.

Klik hier of op het logo aan de rechterkant om de Ambulanceblog kennisquiz te starten.

 

Vorig artikelKleding update nummer 11
Volgend artikelEen ervaring rijker…
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.