Home Algemeen Algemeen Meldkamer Zeeland komt in Bergen op zoom

Meldkamer Zeeland komt in Bergen op zoom

2137
0

De nieuwe meldkamer voor de veiligheidsregio’s Zeeland en Midden- en West-Brabant zal gevestigd worden in Bergen op zoom. Daar zal een nieuw politiebureau worden gebouwd waar ook de nieuwe meldkamer in komt. Het aantal meldkamers in Nederland gaat in de nabije toekomst terug van 25 naar tien, die allen worden ondergebracht onder de Landelijke Meldkamerorganisatie (LMO).

De Gemeenschappelijke Meldkamer Zeeland is nu ondergebracht in het voormalige hoofdbureau van de Zeeuwse politie in Middelburg.

Vorig artikelFerno iN ∫ X, webcast, hoe werkt het, wat zijn de mogelijkheden…
Volgend artikelAmbulancezorg door “nachtwerkers”
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.