Home Vacatures Medium Care Verpleegkundige

Medium Care Verpleegkundige [Den Haag]

183
0

Maak jij het verschil als Medium Care Verpleegkundige bij Witte Kruis Haaglanden? Standplaats: Den Haag, 36 uur per week, jaarcontract met optie tot verlenging.

Bij het woord ambulance wordt al snel gedacht aan een gele auto met blauwe zwaailampen en een loeiende sirene. Toch is ambulancezorg veel meer dan spoedvervoer alleen. Witte Kruis biedt al jaren verschillende vormen van ambulancezorg aan. Dit wordt ook wel zorgdifferentiatie genoemd. De zorgambulance is hier een voorbeeld van en richt zich met name op het B-vervoer, beter bekend als besteld vervoer. Een nieuwe verschijning binnen het bestelde vervoer bij Witte Kruis is de Medium Care ambulance.

Op de Medium Care ambulance is ander gekwalificeerd personeel nodig dan op een zorgambulance of op de High Care ambulance (spoedvervoer). De verpleegkundige moet BIG geregistreerd zijn en heeft enkele jaren ervaring in de klinische setting. Je volgt bij ons een opleiding van twee maanden waar vooral de aandacht ligt op het uitvoeren van bewaakt vervoer en de psychiatrische patiënt. Hierbij wordt nauw samengewerkt met een ambulancechauffeur die werkzaam is op de zorgambulance of op de High Care ambulance.

Dit vragen we van je
· BIG-registratie verpleegkundige (A of HBO-V) met enkele jaren klinische ervaring;
· Diploma Medium Care ambulanceverpleegkundige Academie voor Ambulancezorg (of bereidheid dit te halen);
· Rijbewijs B;
· Bewijs van beroepsvaccinaties (of bereidheid deze vaccinaties te halen);
· Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Driven by care
Witte Kruis mag met 830 medewerkers en 157.000 ambulanceritten per jaar dan wel de grootste Nederlandse speler in ambulancezorg zijn, toch houden we onze organisatie prettig overzichtelijk. Bijvoorbeeld met hechte, regionaal gerichte teams die de zorg op het juiste moment dicht bij de patiënt brengen. In alles wat we doen, gaan we voor een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven.
Niet voor niets luidt ons motto Driven by care. We zijn uiterst gemotiveerd om de patiënt de beste zorg te leveren, stellen ons flexibel op, zetten in op blijven leren en gaan voor teamspirit in de directe samenwerking met collega’s en ketenpartners. Heb jij dezelfde instelling? Dan maken we graag kennis met jou.

Een mooi aanbod
Werken bij de grootste ambulancezorgaanbieder in Nederland heeft zo zijn voordelen. Je maakt deel uit van een professionele organisatie met korte en heldere lijnen, hebt toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden, een prima faciliteitenregeling, en werkt met moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen.
Binnen Witte Kruis heb je je persoonlijke ontwikkeling zelf in handen: je kunt bijvoorbeeld neventaken verrichten en je zo meer specialiseren. In afwachting van de functie herwaardering binnen de cao ambulancezorg 2019, betalen we je conform de cao Ambulancezorg 2015-2018 (aanloopschaal 7 en na diplomering salarisschaal 8).

Zorgvuldig van start
Een gesprek met je leidinggevende en je toekomstige collega’s, een meerijdienst, een assessment, een aanstellingskeuring en een referentiecheck volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen. Onze sollicitatieprocedure is zorgvuldig. Zo gaan we samen goed van start. En dat geldt ook voor ons uitgebreide inwerktraject. Ben je nog niet in het bezit van het diploma Medium Care ambulanceverpleegkundige? Dan volg je de opleiding op onze kosten.

Solliciteren of meer weten?
Wil jij als Medium Care ambulanceverpleegkundige het verschil maken voor patiënten en collega’s? Solliciteer en stuur je cv en motivatie naar solliciteren@wittekruis.nl. De eerste gesprekken staan gepland op dinsdag 5 november. Eerst meer weten? Bel 06-18196771, Alex Mulder, Operationeel Hoofd, standplaats Den Haag. We horen graag van je!

Originele vacature:
https://kombijdeambulance.nl/vacatures/medium-care-verpleegkundige-2/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here