Home Algemeen Algemeen Medewerkers Ambulancezorg Groningen doen donatie

Medewerkers Ambulancezorg Groningen doen donatie

469
0

Vorige week heeft de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een donatie van € 1.500,- mogen ontvangen van Ambulancezorg Groningen.

In december organiseerde Ambulancezorg Groningen hun jaarlijkse kerstborrel. Tijdens deze borrel hadden de medewerkers de mogelijkheid om hun kerstpakket te doneren aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Het is was een zeer geslaagde kerstborrel en er zijn volop kerstpakketten gedoneerd.

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis welke zich inzet om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken is Ambulancezorg Groningen zeer dankbaar voor deze waardevolle donatie! Deze donatie draagt enorm bij aan het verwezenlijken van projecten in ons kinderziekenhuis en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken.

Vorig artikelDieseldampen in de ambulance garage?
Volgend artikelMeldkamer we verwachten tientallen slachtoffers dus opschalen naar code 30…
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.