Home Vacatures Medewerker wagenpark en magazijnbeheer

Medewerker wagenpark en magazijnbeheer [Den Haag]

115
0

Medewerker wagenpark en magazijnbeheer

Dienst:                     Gemeente Den Haag, Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn
Vacaturecode:          OCW/2020-5764
Publicatiedatum:       24 juni 2020
Sluitingsdatum:         12 juli 2020
Aantal uur:                36 uur

Ambulancezorg GGD Haaglanden is per 1 september 2020 op zoek naar een medewerker Wagenpark en Magazijnbeheer.

Wat ga je doen?
Je beheert ons wagenpark; je plant het reguliere onderhoud van het wagenpark in en onderhoudt contacten met leveranciers en onderhoudsbedrijven. Periodiek infomeer je het operationeel management en het hoofd bedrijfsbureau over de status en inzetbaarheid van de aanwezige voertuigen en apparatuur. Ook ben je verantwoordelijk voor het schadeherstel van de ambulances. Je ziet erop toe dat directe service bij pech/storing van de ambulances goed en tijdig geregeld is en je zorgt voor aanvulling van werkmaterialen en onderhoudt de inventaris van de ambulances. In het kader van pandbeheer verricht je kleine reparaties en onderhoud aan installaties en apparatuur en je plant en bewaakt uit te voeren onderhoud door leveranciers. Ook het wegbrengen en ophalen van defecte ambulances naar de onderhouds-, inbouw- en reparatiebedrijven behoort tot je taak.
Daarnaast verzorg je het medicatiebeheer; het tijdig bestellen van medicatie, het registreren en bewaken van de medicatievoorraad en het tijdig vervangen van verlopen medicatie in de magazijnen en ambulances. Je draagt zorg voor het magazijn en voorraadbeheer van medicinale zuurstof, dekens en medische verbruiksartikelen in de centrale magazijnen en vult de werkvoorraden van de locatiemagazijnen steeds tijdig aan. Het verrichten van diverse administratieve handelingen hoort ook tot je takenpakket.

Wie zijn wij?
De Ambulancezorg GGD Haaglanden maakt deel uit van de Regionale Ambulance Voorziening Haaglanden (RAVH) en valt onder de dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn van de gemeente Den Haag. De ambulancezorg biedt 24-uurs ambulancehulpverlening aan acute zieken en ongevalsslachtoffers.
Als je kiest voor een baan bij de ambulancezorg dan kies je voor een afwisselende baan in een bijzondere omgeving. Als medewerker wagenpark en magazijnbeheer is geen enkele dag hetzelfde. Ons wagenpark bestaat uit 22 ambulances, 2 piketvoertuigen en 1 logistiek voertuig. De ambulancezorg maakt gebruik van verschillende standplaatsen. Op de 2 hoofdposten In Den Haag en Delft starten alle parate ambulances en vangen de diensten aan. Op de hoofdpost Waldorpstraat werkt al het ondersteunende personeel waaronder de medewerker wagenpark en magazijnbeheer.

Wat vragen wij?
Je hebt werkervaring op het gebied van logistieke planning of wagenparkbeheer en MBO-4 werk- en denkniveau (bij voorkeur blijkend uit een relevant diploma). Je kunt uitstekend plannen en organiseren en ook prioriteiten stellen gaat je goed af. Je bent hands-on, hebt technisch inzicht en gericht op samenwerking. Je communiceert makkelijk en duidelijk en werkt nauwkeurig. Je bent vaardig in het  gebruik van administratieve systemen en programma’s.
Het in het bezit hebben van een minimaal C1 rijbewijs is een vereiste. Affiniteit met de ambulancesector is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan voor 36 uur per week.
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, bij goed functioneren kan de arbeidsovereenkomst worden omgezet in een vast dienstverband.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 2251,00 en maximaal € 3225,00 bruto per maand op full-time basis.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 8,33% vakantiegeld, 8,33 % eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en mogelijk tot uitruil arbeidsvoorwaarden.

Extra informatie

  • De cao-sector Ambulancezorg is van toepassing.
  • Momenteel loopt een functieonderzoek conform het functiewaarderingssysteem FWG 3.0 naar de inschaling van de functie van medewerker wagenpark en magazijnbeheer. Het maximumsalaris is momenteel vastgesteld op € 3225,00 bruto per maand.
  • Een TMA (Talent Motivatie Analyse) kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 16 juli en maandagochtend 20 juli a.s.

Interesse?
Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Rob Dijkhuizen, hoofd bedrijfsbureau, via 06-55736651 of met Rob van der Wal, teamleider, via 06-52485010.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Grootveld, P&O, tel. 06 – 83621335.

Je kunt online  op deze vacature solliciteren.

De gemeente Den Haag stelt acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

2020.06.29 Vacaturetekst Medewerker wagenparkbeheer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here