Home Algemeen Algemeen Londen: Hoe houd je 300 ambulances schoon?

Londen: Hoe houd je 300 ambulances schoon?

1863
0

In de vakantieperiode kijken we verder dan alleen Nederland, we kijken om ons heen en zien wat er daar gebeurd. Via een TIP kregen we een YouTube link opgestuurd welke ons een klein inkijkje geeft in wat er bij de London Ambulance Service NHS gebeurt op hygiene en patiëntveiligheid gebied.

Elke ambulance moet één keer per dag zowel van binnen als buiten gereinigd worden, dit staat ook vastgelegd in een protocol. Als de ambulance is gereinigd worden er ook metingen gedaan om aan te tonen dat het correct is gebeurd.

327 Personen werken in ploegendienst om dit alles uit te voeren, naast het reinigen worden de ambulance ook aangevuld en weer voorzien van nieuwe verbruikersmaterialen.

Vorig artikelMelding: alcohol of drugs intoxicatie passende oplossing?
Volgend artikelDe Algemeen Commandant Geneeskundige Zorg
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.