Home Algemeen Algemeen K-LMO Update: Het nieuwe melden

K-LMO Update: Het nieuwe melden

617
0

Het ministerie van Veiligheid en Justitie en de Landelijke Meldkamer Organisatie (LMO) hebben TNO gevraagd waar zij rekening mee moeten houden bij het moderniseren van het meldproces. Welke nieuwe manieren van melden zijn er nu al en welke gaan er in de toekomst ontstaan? Welke kansen biedt dat? Hoe integreer je dat in toekomstbestendig beleid?

Om deze vragen te beantwoorden heeft een team van TNO-experts een roadmap 2025 voor het meldkamer- en politiedomein ontwikkeld. Aan de hand van toekomstverkenningen beschrijven zij welke stappen gezet moeten worden om vernieuwende manieren van melden mogelijk te maken. Aan de hand van vier toekomstige leefwerelden verkent de roadmap welke stappen op korte en lange termijn nodig zijn om  het nieuwe melden mogelijk te maken en te laten aansluiten aan de beleving en verwachtingen van de burger. Het rapport is hier te downloaden.

Vorig artikelSamenwerken aan evidence-based ambulancezorg
Volgend artikelAmbulanceZorg Limburg-Noord innoveert met Telemedicine
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.