Home Algemeen Algemeen IO KeepSafe, beveiliging intraossale naald

IO KeepSafe, beveiliging intraossale naald

1810
0

De afgelopen week hebben we een TIP ontvangen over een nieuw product toepasbaar binnen de Nederlandse Ambulancezorg.

In de ambulancezorg is de intraossale naald uitgegroeid tot een standaard escape voor snelle vasculaire toegang wanneer er geen perifere toegang beschikbaar is.

Bescherming van de IO naald heeft mede doordat het vaak een escape is goede zorg nodig, ook bij het verplaatsen van patiënten met een IO naald moet deze altijd gewaarborgd zijn.

Er is een nieuwe oplossing om de IO naald te beschermen. De IO KeepSafe  zal de veiligheid en beveiliging van de IO naald tot een hoger niveau brengen.

Gemakkelijk en veilig
De IO KeepSafe past op alle drie formaten van EZ-IO naalden. Na het correct plaatsen van de IO KeepSafe over de bovenkant van de naaldnaaf  geplaatst. Een zachte elastische band wordt aangebracht en vastgezet.

 

Vorig artikelMeldkamer Rotterdam sluit als eerste aan op landelijke ICT infrastructuur van de LMO
Volgend artikelCrisis momenten: Hoe de centralist het verschil uit kan maken
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.