Home Algemeen Algemeen Inventarisatie ambulancekleding

Inventarisatie ambulancekleding

4269
0

Naar aanleiding van eerder gepubliceerde artikelen over ambulance kleding zijn we door een aantal collega’s benaderd met vragen. “Hoe zit dat nu precies, is de reflectie nog wel voldoende, wordt de kleding wel heet genoeg gewassen en komt er nieuwe kleding omdat de regels veranderd zijn?”

Ambulancekleding is een deel van ons gereedschap, we moeten ons werk er een uitvoeren dus moet het veilig en betrouwbaar zijn, we hebben gemerkt dat jullie graag mee willen denken met het beschikbaar maken van een “plan van eisen”, waar moet onze ambulancekleding aan voldoen vanuit ons oogpunt. Hieraan ligt natuurlijk veranderende regelgeving aan ten grondslag, zoals we in eerdere artikelen al hebben gelezen.

Een aantal van onze redactieleden wil met de input van de vragenlijst een “plan van eisen” opstellen en beschikbaar te maken via ons portal.

Wij willen hierbij graag alle collega’s uitnodigen om de onderstaande vragenlijst in te vullen, dit is nog geen 10 minuten werk en bied ons de mogelijkheid om op een goede manier een inventarisatie uit te voeren. Wil je de link (per mail) ook versturen naar de rest van je collega’s die misschien ambulanceblog niet regelmatig lezen? Gebruik dan deze link : www.ambulanceblog.nl/inventarisatie-ambulancekleding

Wil je meedenken over dit onderwerp dan ben je bij deze uitgenodigd, laat je gegevens dan even achter met het TIP formulier waarin je aangeeft met ons mee te willen denken over “plan van eisen ambulancekleding”, we nemen dat direct contact met je op.

Vragenlijst ambulancekleding

De inventarisatie is beëindigd

 

 

 

 

Namens de redactie van ambulanceblog bedankt voor het invullen van de vragenlijst.

Vorig artikelStriping & de Star of Life: beschermde beeldmerken
Volgend artikelGeslaagde informatiebijeenkomsten “RAV’s voorbereid”
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.