Home Algemeen Algemeen Inventarisatie ambulancekleding afgerond

Inventarisatie ambulancekleding afgerond

2103
0

Zoals eerder aangegeven is de inventarisatie “ambulancekleding” afgerond, we willen jullie bedanken voor de enorme belangstelling voor dit onderwerp, we hebben meer dan 500 ingevulde inventarisatieformulieren mogen ontvangen! Veel goede reacties, bruikbare tips en ideeën.

Goed om te zien dat dit onderwerp jullie zo bezighoud en dat jullie hierover graag met ons mee willen denken. Onderaan het inventarisatieformulier kon je aangeven of je op de hoogte gehouden zou willen worden over de voortgang van het “plan van eisen”, ook hiervoor enorme belangstelling en dit benadrukt nogmaals dat het een belangrijk onderwerp is.

We gaan de resultaten van de inventarisatie uitwerken in een “plan van eisen”, dit kunnen we natuurlijk niet alleen, er hebben zich aantal collega’s opgegeven om met de resultaten van de inventarisatie in de hand mee te schrijven aan het “plan van eisen” en zo een richting te bepalen.

Inmiddels hebben zich een vijf tal leveranciers uit binnen en buitenland aangemeld om samen met ons mee te denken, deze leveranciers willen vragen beantwoorden van de mensen die zich namens ambulanceblog bezighouden met dit “plan van eisen” op die manier kunnen we een “plan van eisen” samenstellen conform hetgeen er op de markt toepasbaar gemaakt zou kunnen zijn. We willen qua materiaalkeuze, regelgeving enz. de mogelijkheid benutten om bij deze leveranciers informatie op te vragen, het ambulancewereldje in Nederland is hier natuurlijk niet uniek in.

Het “plan van eisen” komt voor een ieder beschikbaar op ons portal. Het staat daarna vrij om voor een ieder dit plan in te zien.

We houden je op de hoogte van de voortgang, eventueel per mail als je dat hebt aangegeven.