Home Algemeen Algemeen Introductie nieuwe Ambulance 2017

Introductie nieuwe Ambulance 2017

4447
0

Vorige week heeft Ambulance Oost haar nieuwe ambulance gepresenteerd, deze Ambulance 2017 is het resultaat van een samenwerking tussen de Voertuig-Materialencommissie van Ambulance Oost en Ambulancebouwer Miesen.

De innovatieve ambulance is voorzien van tal van innovaties die het werken in een rijdende ambulance niet alleen makkelijker maar ook veiliger maken. Alle materialen die je wilt gebruiken bij een hulpverlening zijn binnen handbereik, ook zonder dat je daarvoor in de ambulance moet stappen.

Dit project wat is begonnen  met een enquête onder alle ambulancemedewerkers heeft geresulteerd in een prachtige, functionele en ergonomische ambulance, waarvan ook de kleurstellingen zijn aangepast aan het nieuwe ambulance uniform.

bron: ambulanceoost.nl

Vorig artikelDe TECC, meer informatie over deze NAEMT-cursus
Volgend artikelHandreiking Decontaminatie
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.