Home Algemeen Innovaties Innovatie van Volkswagen, comfortabele alleskunner

Innovatie van Volkswagen, comfortabele alleskunner

4642
0

Een ambulance nieuwe stijl vinden we in Finland, daar introduceren VV-Auto Group Tamlans Oy een nieuw concept in de huidige ambulance voertuigen, namelijk een ambulance met als basis de Volkswagen Amarok.

De Volkswagen Amarok Negea – ambulance model met een 2.0 TDI 132 kW ( 180 pk ) motor en 8 – traps automatische transmissie staat aan de basis van deze opbouw.

De ambulance is uitvoerig getest,  onder andere 6 000 km door Rusland en het voormalig Oostblok, de auto is ook uitvoerig getest in de dagelijkse praktijk tijdens door diverse ambulancediensten in Finland en is zowel als ALS ambulance als BLS ambulance getest.

Tamlans-Amarok-ambulanssin-potilastila_full_width Tamlans-Amarok-ambulanssit_full_width

In november 2013 ging een ambulance naar Wolfsburg , Duitsland naar de  R & D-afdeling voor een UBB evaluatie van Volkswagen AG . UBB – proces R & D afdeling is een fabrikant van kwaliteitscontrole programma waarin een externe body builder product, in dit geval de modulaire ambulance opbouw , gaat door middel van een checklist door de kwaliteitscontrole. Naast de technische controle van de auto worden de rijeigenschappen en de gewijzigde voertuig beheersbaarheid , wendbaarheid , evenals de verkeersveiligheid te onderzoeken. Fundamentele doel UBB is ervoor te zorgen dat de belangrijke wijzigingen van het origineel in termen van kwaliteit voertuigen , de productie van technologisch , en vooral , aan de verkeersveiligheid door Volkswagen op het vereiste niveau en de wijzigingen die zijn aangebracht aan het voertuig schaden originele kenmerken van het voertuig.

UBB is een internationaal erkend certificaat .

Zien we deze ambulance binnenkort op de Nederlandse wegen / stranden en of eilanden?