Home Algemeen Algemeen Inhuur Ambulancediensten Rotterdam gegund aan BAS

Inhuur Ambulancediensten Rotterdam gegund aan BAS

783
0

Voor het opvangen van de pieken in de drukke periodes en bij onderbezetting van eigen personeel wil de VRR beschikken over externe ALS ambulance-capaciteit (Advanced Life Support ambulance inclusief personeel) voor in principe niet urgente ritten. Deze inhuur is gegund aan BAS Ambulancediensten in Halsteren (NB).

BAS is een onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een ISO gecertificeerde ambulancedienst ten behoeve van  repatriëring, besteld ambulancevervoer, medische evenementenbegeleiding, huisartsenvervoer, psychiatrisch vervoer, zorgtaxi en ligtaxi.

bron: aanbestedingsnieuws.nl

Vorig artikelNieuwe (Ambulance) OOV-striping
Volgend artikelAmbulancedienst Rotterdam naar één eigenaar…
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.