Home Algemeen Algemeen Ingezonden ber- ged- icht

Ingezonden ber- ged- icht

539
0

Hallo ambulance- broeders en zusters,

Oh wat zeg ik dan nu, jullie zijn als ambulancemedewerkers echt een eigen individu.

Een eigen vernieuwde uitstraling dat is iets wat jullie goed zal doen, maar zoiets kost veel tijd en poen. We hopen dat de pionnen het spel in de juiste volgorde spelen, zodat jullie bazen snel de nieuwe kleding uit kunnen delen.

Veel onderwerpen zijn dit jaar de revue van dit medium gepasseerd, ik kan daarom ook niet ontkennen dat de redactie van dit portal kwaliteit ambieert.

Samen met de gast-redacteuren staan elke week afwisselende items online. Kennisquiz, informatie, innovatie en andere berichten altijd vernieuwend en soms met een strakke deadline.

Het afgelopen jaar was in de sector zeker niet onbewogen, maar dat is nu toch weer deels omgebogen.

Het blijft bijzonder werk wat jullie doen, het wordt nu anders beloond daar waren immers ook de CAO acties grotendeels om te doen.

Het werk dat jullie uitvoeren is te vergelijken met een groot orkest, als er één instrument uit de toon valt dan doet de ander extra zijn best.

Incasseren, verplaatsen, benoemen en goed verwoorden is soms nodig voor wat extra respect, een snelle blik een juiste handeling of een voorspoedige reis voor de patiënt, jullie staan garant dat het zich goed voltrekt.

De bereikbaarheid en het onverwachte speelt jullie nooit parten, al moet het thuisfront dan soms wat langer op jullie wachten.

Of jullie hulp nu gevraagd wordt door patiënt, familie, politie of brandweer, als het nodig is wordt er op de juiste manier hulp op pad gestuurd, de meldkamer is goed is dat georganiseer.

Ook het komende jaar wensen we jullie veel succes en  professionaliteit, jullie staan altijd klaar en tot het uiterste bereid.

Trots op jullie!

 

“Sint en Piet”

Vorig artikelLandelijke invoer oefenen met OGS van start
Volgend artikelVolkswagen Amarok Ambulance voor Terschelling
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.