Home Algemeen Algemeen Huisarts HART Week; Hoe werkt het? (animatie)

Huisarts HART Week; Hoe werkt het? (animatie)

452
0

We hebben al eerder op dit portal aandacht besteed aan de Huisarts HART Week, maar waarom brengen we het nogmaals onder de aandacht en hoe werkt het?

We denken dat de ambulancezorgverleners in Nederland volgende week cruciale ambassadeurs voor de Huisarts HART Week kunnen zijn. Hoe dan?

  • Door de verwijzend huisarts bij een spoedrit (A1/A2) naar de cardioloog te vragen om de HHW registratie te doen.
  • De huisarts dient de patient dan mondeling te vragen of hij/zij het goed vindt dat de huisarts de klachten vastlegt en tzt de einddiagnose deelt met de onderzoekers.
  • Indien akkoord, dan kan de huisarts op papier (formulieren hopelijk via RAVs ook in ambu’s aanwezig) of online via huisartshartweek.nl registreren binnen 2 minuten.

Volgende week is dé kans om gezamenlijk in de spoedketen voor ACS in Nederland iets unieks neer te zetten. Zo’n flashmob is wereldwijd nog nooit gedaan.

Vorig artikelKleding update nummer 13
Volgend artikelEen bijzonder horloge…..
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.