Home Algemeen Algemeen Hoe ziet de patient ons, zijn we een team of zijn we...

Hoe ziet de patient ons, zijn we een team of zijn we redders…….

641
0

Regelmatig blijkt dat het grote publiek niet precies weet wat ze van ambulanceprofessionals kunnen en mogen verwachten. Daar willen wij, Ambulancezorg Nederland en Beroepsvereniging V&VN Ambulancezorg, wat aan doen.

Op maandag 25 november, organiseren we een informatiebijeenkomst voor ambulanceprofessionals  o.a. ambulanceverpleegkundigen, -chauffeurs en meldkamercentralisten ambulancezorg.

De bijeenkomst start om 17.00 uur en wordt gehouden in Utrecht, Locatie V&VN, adres: Churchilllaan 11 (11e etage, zaal 1105). Voor de inwendige mens
wordt gezorgd. We hopen dat we op je komst mogen rekenen!

We vertellen jullie dan graag over de plannen en willen tevens graag bij jullie informatie ophalen die we kunnen gebruiken in de campagne.

De publiekscampagne start eind februari 2014 en loopt tot en met 2016.

Ambulanceprofessionals als boegbeeld

De campagne draagt de naam ‘De mensen van de ambulance’. Hier hebben we voor gekozen omdat jullie: ambulanceprofessionals, hèt gezicht van de ambulancezorg zijn voor het grote publiek. In de communicatiemiddelen die we in gaan zetten spelen ‘De mensen van de ambulance’, steeds een prominente rol: zij vertellen het verhaal over ambulancezorg. We maken gebruik van ‘grafische professionals’ (getekende figuren) en echte  ambulanceprofessionals.

Extern bureau

Hoofdruimte helpt ons momenteel de campagne handen en voeten te geven en denkt met ons mee als het gaat om de invulling van de communicatiemiddelen.
Aanmelden t/m 19 november

Je kunt je aanmelden tot en met dinsdag 19 november via secretariaatazn@ambulancezorg.nl

Vermeld hierbij je emailadres, naam, organisatienaam, functie, telefoonnummer en -als je dat hebt- je twitteraccount. Eventuele dieetwensen kun je vanzelfsprekend ook doorgeven.

Meer informatie en aanmelden klik hier

 

Vorig artikelOverdracht van ambulance naar SEH
Volgend artikelRAV IJsselland maakt afspraken om aankomsttijd te verbeteren