Home Hoe werkt het

Hoe werkt het

Het portal ambulanceblog.nl bundelt alle informatie over de ambulancezorg en aanverwante zaken.
Ambulanceblog.nl is bedoeld voor ambulance professionals.

Via dit portal is het mogelijk nieuws te volgen, achtergronden te lezen, documenten te downloaden en nog veel meer. Daarnaast beiden we op ambulanceblog een aantal onafhankelijke e-learning modules onder de naam: “kennisquiz” aan. Voor toekomstige collega´s hebben we de mogelijkheid zich in te schrijven voor een “vacature alert” ze ontvangen dan direct een mail als er een nieuwe vacature op ambulanceblog wordt geplaatst.

Dagelijks worden er websites bezocht om al het aangeboden nieuws te clusteren en binnen dit portaal te delen onder alle ambulance professionals. Daarnaast ontvangen we tips van collega´s en beschikken we over een groep van ongeveer 50 gast redacteuren.

De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg.

Ambulanceblog opereert geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.
Samen maken we de ambulancezorg succesvol.  Ambulanceblog wordt dagelijks door 1250 personen bezocht, in social media heeft Ambulanceblog een berichtbereik van 50.000 views.

TIP ambulanceblog

Wij zijn altijd zoekende naar nieuws over de ambulancezorg, of dit nu nieuws is vanuit je eigen dienst of bijvoorbeeld de GHOR, maar ook landelijk nieuws en informatie over nieuwe producten zijn welkom.

Wil je door middel van het doorgeven van een TIP meebouwen aan ambulanceblog.nl, gebruik dan onderstaand formulier om je TIP door te geven

Klik hier voor het TIP formulier

 

Team ambulanceblog

logo_breed4

 

Informatie over de beheerder:
Matthias Verwaltung BV
Postbus 533
6800 AM         ARNHEM
rezeption@matthiasverwaltung.de

Kamer van Koophandel: 61768847
RSIN / BTW: NL854480006B01

De beheerder verzorgt de contracten, advertenties en de administratie.
Voor redactionele vragen en opmerkingen, klik hier