Home Algemeen GHOR GHOR, wat is jou kennis over de GHOR, maak de oefentoets…

GHOR, wat is jou kennis over de GHOR, maak de oefentoets…

1646
0

Bij het IFV kunt u examen doen voor vele functies binnen de brandweer, ​​crisisbeheersing en rampenbestrijding, GHOR en Opgeschaalde Zorg. Het IFV verzorgt ook de examens voor Caribisch Nederland. Het IFV staat garant voor onafhankelijke examens en de waarde van uw diploma’s en certificaten.

Vanaf 1 oktober 2008 zijn de nieuwe examens (geslotenvragenntoetsen) op basis van de recent herziene Basisleerstof GHOR gereed. Net zoals in het boek van de basisleerstof, is ook in de geslotenvragentoets een doelgroepverdeling gemaakt. Voor iedere doelgroep is een geslotenvragentoets van 30 vragen opgesteld. De cursist moet minimaal 21 punten behalen om te slagen. Verder is er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van nieuwe vraagvormen. Er is een oefentoets basisleerstof GHOR met 10 vragen beschikbaar.

Je kunt de oefentoets maken door op de onderstaande link te klikken.

Maak hier de oefentoets GHOR

bron: IFV

 

Vorig artikelReportage: Midlands Air Ambulance
Volgend artikelTrots op nieuwe ambulancepost Oss
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.