Home Algemeen GHOR Hollands Midden introduceert operationele “GHOR app”

GHOR Hollands Midden introduceert operationele “GHOR app”

1456
0

Het toenemende gebruik van mobiele middelen zoals smartphones en tablets biedt grote mogelijkheden. Ook tijdens een operationele inzet. Het GHOR-bureau heeft daarom een app voor de iPad laten ontwikkelen. Door het gebruik van een tablet tijdens een inzet blijven de functionarissen mobiel en hebben zij continu toegang tot actuele informatie.

De GHOR app ondersteunt de operationeel functionarissen bij hun werkzaamheden tijdens een inzet. De app biedt mogelijkheden om belangrijke informatie over het incident op een eenvoudige en overzichtelijke manier te noteren. Om de app te kunnen gebruiken hebben de functionarissen een training gevolgd.

Vragen over de GHOR app kunnen worden gesteld aan Daniëlle Bonte en Ernst Dijkstra van het GHOR-bureau Hollands Midden, te bereiken via 071 – 516 91 71 of bureau@ghorhm.nl

GHOR-app

Vorig artikelOnderzoeken IFV: Ongevallenstatistiek en oefenen op de openbare weg
Volgend artikelReportage: Calamiteitenhospitaal o.a. ebola scenario
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.