Home Algemeen GHOR GHOR Fryslân vijf Hoofden Gewondennest (HGN) rijker

GHOR Fryslân vijf Hoofden Gewondennest (HGN) rijker

1520
0

Dinsdag 1 oktober zijn vijf kandidaten geslaagd voor het examen van de opleiding Hoofd Gewondennest (HGN). Albert Mollema, Lara Kerkhof, Harm Roemeling, Jouke de Haan en Juul van Gils hebben de landelijke opleiding, bestaande uit een e-learning traject en twee contactdagen, succesvol afgesloten.  Vier HGN’en kunnen worden ingezet voor de Geneeskundige Combinaties Drachten of Leeuwarden, terwijl Juul als Hoofd Gewondennest op Vlieland ingezet kan worden. Met het slagen van deze Hoofden Gewondennest is zowel de poule HGN (Vaste Wal) als HGN (Vlieland) weer goed op sterkte.

De opleiding zal volgende week al een vervolg krijgen in de vorm van een training gewondennest, waarin de kersverse HGN’en de verworven vaardigheden kunnen toepassen.

Namens Kijlstra, iedereen van harte gefeliciteerd!

Geslaagde HGN 2013

bron: http://www.kijlstra.nl/nieuws/142-ghor-fryslan-vijf-hoofden-gewondennest-hgn-rijker.html

 

Vorig artikelAutomobilist bumperkleeft ambulance op N11
Volgend artikelReddings Team Hoogteverschillen (RTH) [Eindhoven]
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.