Home Algemeen GHOR GHOR en Abulance Amsterdam-Amstelland partnersamenwerkingsonderzoek

GHOR en Abulance Amsterdam-Amstelland partnersamenwerkingsonderzoek

523
0

Het GHOR-bureau Amsterdam-Amstelland is een netwerkorganisatie bij uitstek. Een goede relatie met mono- en multidisciplinaire partners is daarbij van groot belang. Om inzicht te krijgen in hoe partners van de GHOR tegen de samenwerking met het GHOR-bureau Amsterdam-Amstelland aankijken wordt in november een online partnersamenwerkingsonderzoek uitgezet.

Hiervoor wordt niet alleen onderzoek gedaan onder GHOR-functionarissen en monodisciplinaire partners, maar ook onder onze multidisciplinaire partners zoals politie, brandweer en gemeente. Heeft u regelmatig contact met (medewerkers van) het GHOR-bureau? Dan kunt u in november een uitnodiging voor deelname aan het partnersamenwerkingsonderzoek in uw mailbox verwachten. Wij stellen deelname bijzonder op prijs!

Ook in 2010 heeft de GHOR een onderzoek uitgezet onder de partners: het gemiddelde rapportcijfer dat werd gegeven door de partners was een 7,4. GHOR-functionarissen gaven het GHOR-bureau gemiddeld een 7,2. De GHOR heeft de kritische opmerkingen die in 2010 zijn geuit opgepakt met als doel daarmee de onderlinge samenwerking te verbeteren. Of dat gelukt is? We horen het graag van u!

Meer informatie over het partnersamenwerkingsonderzoek? Hou onze website in de gaten!

Vorig artikelScherpenzeel: ‘Ambulances rijden nog niet op tijd’
Volgend artikelAmbulance aangereden in Amsterdams Westelijk Havengebied
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.