Home Algemeen Algemeen GGB Taakverantwoordelijke Transport

GGB Taakverantwoordelijke Transport

928
0

De RAV Haaglanden heeft in samenwerking met GHOR Haaglanden en het Netwerk Acute Zorg Regio West animaties over het Groot Geneeskundige Bijstand model (GGB) ontwikkeld. Deze animatie, taakverantwoordelijke Transport, is een vervolg op de animatie van de totaliteit van het GGB proces. Binnenkort volgen de overige taakverantwoordelijke animaties. Met behulp van deze animatie(s) hopen wij op een illustratieve manier meer inzicht te geven in de processen van de Groot Geneeskundige Bijstand.

Opgeschaalde zorg en dan met name GGB is voor de medewerkers op de ambulance geen routinematig werk en/ of dagelijkse kost. Het blijft een uitdaging om binnen het opleiden, trainen en oefenen hierin iedereen voldoende hierin mee te nemen. Met behulp van deze animatie(s) hopen wij op een illustratieve manier hierin bij te dragen. Wij geven hiermee enige handvatten die kunnen bijdrage in kennis, awareness en toepassing van het GGB.

TV Transport

Deze persoon zit in de meldkamer. Deze persoon coördineert het vervoer van de gewonden naar de ziekenhuizen, met hierbij de contacten over de capaciteit die de ziekenhuizen aan kunnen. Door de buddy meldkamer wordt deze TV bijgestaan.

bron: ROCAH RAV Haaglanden