Home Algemeen Algemeen Gezocht: ambulanceteam voor Nederlandse Reanimatie Competitie

Gezocht: ambulanceteam voor Nederlandse Reanimatie Competitie

1285
0

Wij zijn op zoek naar vier ambulancehulpverleners (minimaal twee ambulanceverpleegkundigen) die als één team gaan proberen de Nederlandse Reanimatie Wisselbeker, een cheque van 1000 euro en de eeuwige roem in de wacht te slepen…

Nog nooit deed er een ambulanceteam mee aan de Nederlandse Reanimatie Competitie (NRC) tijdens Venticare, hét congres en dé vakbeurs voor de acute zorg. Tot nu toe zwaaien alleen reanimatieteams uit ziekenhuizen de scepter op de NRC.

Daar wil de beroepsvereniging V&VN Ambulancezorg, deelnemer en partner congres/vakbeurs Venticare 2014, verandering in brengen!

De winnaar van de Nederlandse Reanimatie Competitie tijdens Venticare 2013 was het team van de SEH van het UMC Groningen. Neemt dit jaar het reanimatie team Ambulancezorg die beker mee naar huis?

Deze bijzondere competitie wordt gehouden op vrijdag 16 mei tijdens Venticare 2014 in de foyer van het Beatrixtheater in Utrecht. ’s Morgens vindt er een snelle voorronde plaats, met name gericht op de toepassing van de richtlijnen (2010) van de European Resuscitation Council (ERC). De drie beste teams gaan ’s middags door naar de spectaculaire finale waarin alles uit de kast gehaald wordt. De kans is groot dat er zich onverwachte situaties voordoen…

De verrichtingen van de teams zijn te volgen op een groot beeldscherm en iedere reanimatie wordt nabesproken en beoordeeld door een deskundige jury van ERC-gecertificeerde ALS-instructeurs. Het winnende team verdient – behalve de eeuwige roem – de hoofdprijs van 1.000 euro en mag de Nederlandse Reanimatie Wisselbeker een jaar lang op de balie zetten.

Wil je mee doen?
Geef je dan vóór 1 december 2013 op door een e-mail te sturen naar info@beroepsverenigingambulancezorg.nl of naar info@gptekst.nl  o.v.v.:
1. Naam
2. Functie
3. RAV en/of Uitzendorganisatie waar je voor werkzaam bent.
4. Korte motivatie (steekwoorden).
5. Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Uiterlijk 15 december krijg je bericht of je ‘in’ bent! Bij over-inschrijving beslist het lot…
Voor een indruk van de NRC van vorig jaar, klik HIER en voor de spelregels HIER
bron: ambulancezorg.venvn.nl
foto: venticare.nl
Vorig artikelGenomineerden Patientveiligheidsprijs Ambulancezorg
Volgend artikelEngeland: Lifesaver laat mensen interactief leren
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.