Home Algemeen Algemeen Frank, nieuwe medewerker van ambulanceblog

Frank, nieuwe medewerker van ambulanceblog

2186
0

Jullie hebben het misschien al wel gemerkt, twee van de items die we de afgelopen weken hebben gepubliceerd zijn voorzien van een tekening, de figuur in deze tekening hebben we Frank genoemd, we gaan Frank gevraagd elke maand terug te komen op ons portal en op die manier medewerking aan ons portal te verlenen. Frank zal als collega dan met tips, tricks en weetjes komen over ons werk. Zo heeft Frank al tips  gegeven over je eigen veiligheid bij de jaarwisseling en heeft Frank aandacht besteed aan de veranderingen in LPA8 voor onze ketenpartners.

Heb jij nog een onderwerp die we door Frank kunnen laten behandelen op ons portal dan kun je dit aan Frank laten weten via het TIP formulier of via de mail naar redactie@ambulanceblog.nl

 

 

Vorig artikelBeantwoording Kamervragen over de inzet van rapid responders en brambulances
Volgend artikelCentrale aansturing van luchtgebonden MMT’s is noodzakelijk
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.