Home Algemeen Algemeen Financiële jaarstukken ambulancediensten 2016

Financiële jaarstukken ambulancediensten 2016

479
0

Vorige week heeft de FNV een rapport naar buiten gebracht. In dit rapport zijn onder andere de financiële verantwoordingen van ambulancediensten terug te vinden.

Dit op basis van beschikbaarheid, enkele verantwoordingen zijn zeer summier en alles behalve compleet te noemen. Bij enkele verantwoordingen is cruciale informatie niet beschikbaar.

Waarbij een enkele ambulancedienst dit rapport aan alle medewerkers beschikbaar heeft gesteld is er bij andere ambulancediensten geen aandacht aan gegeven.

Wij willen hieraan geen enkele conclusie verbinden, maar stellen het rapport via ambulanceblog voor een ieder beschikbaar.

Vorig artikelMeer geld beschikbaar voor ambulances en AED’s vanaf 2018
Volgend artikel“Het einde van een normale kantoordag”
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.