Home Algemeen Algemeen Ferno presenteert “Ferno iNTRAXX”

Ferno presenteert “Ferno iNTRAXX”

1338
0

Het internationale bedrijf Ferno heeft een visie, met welke materialen en hulpmiddelen wordt de ambulancezorg in 2020 uitgevoerd. Wat zou de meest ideale opzet zijn. Deze visie bestaat natuurlijk uit eigen producten die deels de afgelopen periode allemaal nieuw ontwikkeld zijn.

Binnen deze visie past ook de Ferno iN∫X alweer we in maart 2014 al bericht hebben. Deze brancard is nog niet voor de Europese markt beschikbaar al hebben we als redactie van ambulanceblog al wel kennis kunnen maken met deze brancard. Aanpassingen voor de Europese markt moeten nog gedaan worden, zodat het kunnen vastzetten van één set wielen, zodat de brancard ook alleen makkelijk te hanteren is.

Ferno heeft in navolging van de brancard ook een visie ontwikkeld hoe de inrichting van een ambulance op de meest dynamische manier uitgevoerd zou moeten worden. Deze lijn heeft Ferno de iNTRAXX genoemd.

De iNTRAXX bied een compleet nieuwe visie voor de ambulanceinrichting, beginnend bij het patietencompartiment  die patiënt en de ambulancemedewerkers meer veiligheid bied en verhoogt de efficiency. Het systeem is ontworpen om losse apparatuur veilig in de ambulance te kunnen fixeren en om de verpleegkundige vanuit een zittende positie te kunnen laten werken. Dit vermindert het risico op letsel tijdens een onverwachte manoeuvre of ongeval.

Deze visie wordt in de twee onderstaande filmpjes verder toegelicht.

Vorig artikelAmbulancezorg 2.0 deel 2
Volgend artikelKennispublicatie ‘Van hulpverlener naar verdachte’
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.