Home Algemeen Ferno iN ∫ X, webcast, hoe werkt het, wat zijn de mogelijkheden…

Ferno iN ∫ X, webcast, hoe werkt het, wat zijn de mogelijkheden…

981
0

Op 24 april is er door Ferno een webcast uitgebracht waar de Ferno iN ∫ X brancard nader wordt toegelicht, zo wordt er omschreven welke mogelijkheden er zijn met deze nieuwe vinding.

Onder andere, de mogelijkheid om zelfstandig de voor-en achterpoten te verhogen en verlagen zorgt dat het ambulancepersoneel minder hoeft te tillen bij kleine trappen , stoepranden en andere obstakels. Het biedt ook een stoel optie voor eenvoudige verplaatsing van de patiënt wanneer dat nodig is.

De brancard zal medio 2015 voor de Europese markt beschikbaar zijn, dit in verband met de grote vraag van dit product in Amerika, Ferno heeft in verband hiermee de productiecapaciteit uitgebreid.

Vorig artikelBrandweer geeft informatie over nieuwe meldkamers
Volgend artikelMeldkamer Zeeland komt in Bergen op zoom
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.