Home Algemeen Nieuwe producten Ferno iN ∫ X, revolutionaire ambulance brancard

Ferno iN ∫ X, revolutionaire ambulance brancard

2801
0

Ferno is erin geslaagd om een revolutionaire ambulance brancard te ontwikkelen en op de markt te brengen, naar eigen zeggen net zo revolutionair als de space-shuttle.

De Ferno iN ∫ X is veel meer dan een normale ambulance brancard . Het is een zeer functionele brancard voor de patiënt en de bemanning.  Ontwikkeld door Ferno met aanzienlijke feedback van de leveranciers en werknemers werkzaam in de sector, de iN ∫ X lijkt op een slanke, high – performance auto die zich aanpast aan vele behoeften van de gebruikers , het opheffen van de patiënten tot het niveau van een ambulance patiënt compartiment met een minimale inspanning van de kant van de bemanning.

Een belangrijk element van de iN ∫ X is de volledige overdracht van het gewicht van en naar unieke frame van de brancard naar de grond of ambulance patiënt compartiment verdieping , zonder extra inspanning van het bemanningslid . Dit biedt niet alleen de patiënt gladder doorvoer en meer comfort , maar werkt ook preventief,  schouder of extremiteiten letsel en blessures worden aanzienlijk vermindert.

Het geïntegreerde laadsysteem heeft geen behoefte aan een extra mechanisch systeem in de ambulance , dus het zal niet van invloed gewicht en aanpassingen in de ambulance, daarnaast kan het gemakkelijk worden overgedragen aan een andere ambulance in geval van storing of vervanging.

De mogelijkheid om zelfstandig de voor-en achterpoten te verhogen en verlagen zorgt dat het ambulancepersoneel minder hoeft te tillen bij kleine trappen , stoepranden en andere obstakels. Het biedt ook een stoel optie voor eenvoudige verplaatsing van de patiënt wanneer dat nodig is .

Ferno President Joseph Bourgraf is snel te wijzen op ” de iN ∫ X is ontworpen als een systeem, om het risico van letsel te verminderen , een hoge werkbaarheid voor de ambulancebemanning, en optimaliseren van zorg aan de talloze patiënten waarmee de bemanningen worden geconfronteerd met in het veld . ‘

De iN ∫ X weerspiegelt een belangrijke stem van de ambulancemedewerkers. Ferno heeft rekening gehouden met belangrijke kwesties en behoeften ambulancemedewerkers, en materiaalbeheerders vastgelegd door middel van tal van focusgroepen en observationele studies . Het bedrijf beriep zich tevens op feedback van medische directeuren , ergonomen , industrieel ontwerpers , opvoeders , veiligheid risk managers , operations managers en werkploegen .

Een geïntegreerde verlichting systeem biedt ook ambulancebemanningen met een betere zichtbaarheid in donkere plaatsen en op andere hoge risico gebieden . De witte , side – surround lampjes verlichten het gebied aan de kant van de iN ∫ X en kunnen knipperen tussen rood en wit .

Ook zijn er lampjes die het gebied verlichten rond de wielen.

De brancard zal medio 2015 voor de Europese markt beschikbaar zijn, dit in verband met de grote vraag van dit product in Amerika, Ferno heeft in verband hiermee de productiecapaciteit uitgebreid.

De ontwikkeling van de iN ∫ X

 

Vorig artikelAmbulance zonder bereik…
Volgend artikelSprinter Tauris SC het concept voor de zorg/hulp ambulance
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.