Home Algemeen Algemeen Factsheet medisch beroepsgeheim beschikbaar

Factsheet medisch beroepsgeheim beschikbaar

1271
0

Deze week is de factsheet “medisch beroepsgeheim” beschikbaar gesteld op de website rijksoverheid.nl

De factsheet die is opgesteld in vervolg op het  overleg tussen de minister van VWS met de KNMG. De tekst is tot stand gekomen na consultatie van de KNMG, de Patiëntenfederatie NPCF, GGZ Nederland, de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).
De factsheet is alleen nog beschikbaar in PDF formaat. Ondertussen wordt nog gewerkt aan een online variant waarbij ook de in de tekst opgenomen koppelingen naar achtergrondinformatie via een muisklik beschikbaar zullen zijn.

Download de factscheet

 

bron: rijksoverheid.nl

Vorig artikelGemeenschappelijke reactie veiligheidsberaad op conceptdocumenten LMO
Volgend artikelAmbulancezorg in Zeeuws-Vlaanderen
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.