Home Video Ergofilm Ergofilm: Protocol tillen Ambulancezorg

Ergofilm: Protocol tillen Ambulancezorg

1399
0

In de rubriek “Ergofilm” plaatsen we filmpjes vanuit het project Ergofilm.

Ergofilm is ontwikkeld vanuit de gedachte dat je een goed idee niet voor jezelf houdt. Door te leren van elkaar kunnen we de zorg voor elkaar en onze cliënten op een zo hoog mogelijk niveau houden.

Ergofilm is een platform om praktische informatie uit te wisselen over ergonomie in de zorg. Dat doen we zo laagdrempelig mogelijk: met eenvoudige filmpjes die je zelf kunt maken met een camera of je telefoon.

Omdat de filmpjes door individuen zijn ingezonden neemt Ergofilm afstand van de aansprakelijkheid over de inhoud van de filmpjes.

“Met de filmpjes willen we namelijk ook de discussie op gang brengen over wat goed en wat minder slim is. We nodigen dus iedereen uit films in te sturen en te reageren!”

bron: ergofilm.nl

Vorig artikelNieuwe landelijke Vereniging voor Publieke Gezondheid en Veiligheid Nederland
Volgend artikelNVSHA kritisch op berekening aanrijtijden, inlaadtijd niet realistisch
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.