Home Algemeen Algemeen ErgoFilm ambulancezorg op ambulanceblog.nl

ErgoFilm ambulancezorg op ambulanceblog.nl

800
0

Inmiddels zijn er al een aantal filmpjes gepubliceerd via dit portal, de ErgoFilmpjes.

Anno 2013 leren we steeds minder uit boeken en steeds meer door even een filmpje te bekijken. Via onze smartphones zijn de films immers altijd bij de hand en een goed filmpje kan enorm informatief zijn. Het onder andere door Ambulance Zorg Nederland gefinancierde project ‘ErgoFilm’ sluit naadloos aan bij deze ontwikkeling.

Op de website www.ergofilm.nl staan tientallen films van zorgprofessionals die hun ervaring op het gebied van ergonomie willen delen. Het gaat dus om zelfgemaakte films, gewoon met een simpele camera of smartphone.

Momenteel vind je op www.ergofilm.nl  een beperkt aantal films van de OK, CSA, Ambulances en een aantal specifieke films over agressie. Het gaat namelijk nog om een pilot. Als ErgoFilm een succes is, kunnen we nog veel meer slimme films plaatsen.  En dat succes maak jij. Hoe? Heel simpel: bekijk de films, reageer of stuur zelf een filmpje in.

 

Vorig artikelGGD neemt beleidsverantwoordelijkheid van GHOR Hollands Midden over
Volgend artikelOnderzoek transfusiebeleid bij trauma patienten [Amsterdam]
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.