Home Algemeen Algemeen Engelse Rapid Responder maximaal uitgerust voor solist

Engelse Rapid Responder maximaal uitgerust voor solist

2688
0

In Engeland zijn de Rapid Response Units al niet weer weg te denken uit het straatbeeld, de paramedics zijn solisten en zijn daarvoor uitgerust met een speciaal daarvoor uitgerust voertuig.

Via een TIP zijn we op de hoogte gebracht van de oplossing die de Engelse MacNeillie gevestigd in de West Midlands bied voor de Engelse ambulancediensten.

MacNeillie bied een oplossing voor alle merken / modellen, van kleine bestelwagens, auto’s en 4×4 voertuigen, met op maat gemaakte ontwerpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de gebruiker.

Uniek hierin in de “dash-integratie” deze  oplossing kan voor veel communicatie en mobiele data systemen die het gebruiksgemak en waardoor de bestuurders optimaal gebruikersgemak wordt aangeboden.

De licht en geluidinstallatie zorgt voor optimale zichtbaarheid en voldoet aan de laatste Europese normen, batterij management en ondersteunende schakelsystemen zorgen ervoor dat het voertuig een optimale accucapaciteit heeft  en via een noodsysteem altijd  start.

Het geavanceerde laden systeem achter in het voertuig is ontworpen voor medische en specialistische apparatuur en verstrekken het ergonomisch gebruik.

Ambulance-communication-console-interior Ambulance-response-vehicle-boot-contents

Rapid-Response-lights-on-vehicle Rear-of-ambulance-support-vehicle

bron: macneillie.co.uk