Home Algemeen Algemeen Emergency 5, is dit dan de game die dicht bij de realiteit...

Emergency 5, is dit dan de game die dicht bij de realiteit komt?

1381
0

Afgelopen maand is de GAME Emergency 5 uitgebracht, of dit de GAME is die dicht bij de realiteit komt kunnen we het beste zelf beoordelen. Nee, het is geen e-learning en ook een scenario oefening maar gewoon een computerspel.

In EMERGENCY 5 nemen spelers de leiding over uitdagende reddingsmissies in drie grote, gedetailleerde omgevingen. Hiervoor hebben zij een enorme hoeveelheid voertuigen en actiebrigades tot hun beschikking en moeten zij ervoor zorgen dat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats is. Alleen de juiste strategie kan orde scheppen in de chaos.

Honderden uren aan speeltijd met uitdagende, grootschalige reddingsoperaties. De missies en catastrofes worden steeds opnieuw opgebouwd, wat zorgt voor nieuwe en verrassende situaties.

  • Drie gedetailleerde omgevingen: Berlijn, Hamburg, en München, die zorgvuldig ontworpen zijn op basis van hun tegenhangers in de echte wereld. De Deluxe uitgave biedt een vierde omgeving: Keulen.
  • Meer dan 20 grond- en luchtvoertuigen van politie-, brandweer-, redding-, en technische noodhulpbrigades staan klaar voor hun volgende opdracht.
  • In de multiplayer modus bundelen tot 4 spelers hun krachten in open omgevingen met speciale multiplayer gebeurtenissen.
  • Een volledig nieuw ontwikkelde Engine zorgt voor de beste EMERGENCY graphics aller tijden. De technologie van vorige delen is hiervoor niet gebruikt.
  • Met het geheel vernieuwde control system is de besturing van EMERGENCY 5 voor alle spelers intuïtief en aangenaam. Interactieve tutorials zorgen ervoor dat zelfs nieuwe spelers er snel mee uit de voeten kunnen.
  • In de krachtige editor kunnen tot 4 spelers hun eigen omgevingen bouwen en samenwerken op hetzelfde project.

Zie hieronder een filmpje van een aantal scenes uit de game