Home Algemeen Algemeen Eindejaars naslag 2016, kennisquiz vuurwerk, brand en explosie-letsels

Eindejaars naslag 2016, kennisquiz vuurwerk, brand en explosie-letsels

1239
0

De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg.

Dat betekend dat we snel willen anticiperen op zaken wat ons als ambulancemedewerkers direct aan gaat. Mede om deze reden hebben we ook dit jaar weer eindejaars naslag beschikbaar gesteld.

Met het einde van 2016 in zicht betekend dat de kans groter wordt dat we binnen ons werk te maken krijgen met intoxicatie casuïstieken, vuurwerk, brand en explosieletsels.
In navolging van de vorig jaar beschikbaar gestelde eindejaars naslag hebben wij ook dit jaar een korte naslag gemaakt over deze boven genoemde letsels.

In een naslag / korte kennisquiz willen we extra aandacht geven aan de letsels die we de komende periode tegen kunnen komen.
We hebben hierbij getracht om de highlights toe te lichten. Bij de meeste vragen staat ook een korte uitleg/verantwoording

Heb je voor ons nog vragen / stellingen waarvan je vind dat deze ook in deze korte naslag ondergebracht moeten worden laat het ons dat weten.
Mailen kan naar redactie@ambulanceblog.nl of gebruik het TIP formulier.

In totaal zijn er 40 vragen aanwezig waarvan er per sessie 10 worden getoond.

[WpProQuiz 4]

Vorig artikelProtocol hygiëne ambulancezorg: Vuil los je samen op
Volgend artikelVitaal bedreigde pasgeborene (tijdig) herkent?
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.