Home Algemeen Algemeen Eindejaars naslag 2014, vragen en antwoorden, vuurwerk, brand en explosie-letsels

Eindejaars naslag 2014, vragen en antwoorden, vuurwerk, brand en explosie-letsels

1249
0
Ambulanceblog

Met het einde van 2014 in zicht betekend dat de kans groter wordt dat we binnen ons werk te maken krijgen met vuurwerk, brand en explosieletsels.
In navolging van de vorig jaar door Kijlstra beschikbaar gestelde e-learning hebben wij een korte naslag gemaakt over deze boven genoemde letsels.

In een naslag / korte e-learning willen we extra aandacht geven aan de letsels die we de komende periode tegen kunnen komen.
We hebben hierbij getracht om de highlights toe te lichten. Bij de meeste vragen staat ook een korte toevoeging.

Heb je voor ons nog vragen / stellingen waarvan je vind dat deze ook in deze korte naslag ondergebracht moeten worden laat het ons dat weten.
Mailen kan naar redactie@ambulanceblog.nl of gebruik het TIP formulier.

In totaal zijn er 30 vragen aanwezig waarvan er per sessie 10 worden getoond.

[WpProQuiz 4]

Vorig artikelErgofilm: Limburgs Tilzeil
Volgend artikelGHOR4all en de Witte Kaart
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.