Home Algemeen Algemeen Een centralist vertelt haar verhaal: VNOG Talks

Een centralist vertelt haar verhaal: VNOG Talks

1389
0

VNOG-talks! is ontstaan vanuit het idee dat iedereen een verhaal heeft en we die mensen een podium bieden om dat verhaal met anderen te delen.

VNOG-talks! wil een avond zijn waar ‘men’ het achteraf over heeft en waar je de volgende keer (weer) bij wilt zijn, omdat je als luisteraar geraakt en geïnspireerd bent. De korte verhalen van max. 15 minuten komen het best tot hun recht op een locatie met een ambiance die past bij ‘verhalen vertellen’. De Talks! is georganiseerd met de kracht van eigen mensen en besteedt pas uit waar het noodzakelijk is.

De kunst van het verrassen, het vinden van de mooiste verhalen en de juiste timing van VNOG-talks! zijn erg belangrijk. De talks! is daarom geen jaarlijks fenomeen, maar komt op onverwachte momenten. Dit keer in het voorjaar van 2015. Zeven verhalen, van collega’s en ook uit de ‘burgermaatschappij’, vormen weer de basis voor een onvergetelijke avond.

Marry Nengerman moet als verpleegkundige/centralist op de meldkamer heel snel kunnen filteren en schakelen. Dat levert meestal korte, maar regelmatig heftige én hilarische momenten op.

Meer VNOG Talks zijn te vinden op het  YouTube kanaal van de veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland

 

 

Vorig artikelE-ambulances? TNO-Challenge.
Volgend artikelAmbulancezorg op KNRM reddingboten
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.