Home Algemeen Algemeen E-learning module ‘Vuurwerk’ beschikbaar gesteld door Kijlstra ambulancezorg

E-learning module ‘Vuurwerk’ beschikbaar gesteld door Kijlstra ambulancezorg

3566
0

In de aanloop naar de jaarwisseling van 2012-2013 heeft Kijlstra besloten een elo-module ‘Vuurwerk’ te ontwikkelen. Het werd een module waarin een beeld werd geschetst van vuurwerkletsels en inzicht werd gegeven over het ontstaan en behandeling van dergelijke letsels. Daarnaast werden de soorten legaal en illegaal vuurwerk kenbaar gemaakt en informatie beschikbaar gesteld over lokale gebruiken. Dit bleek bij de eigen medewerkers van Kijlstra een groot succes! Vele positieve reacties arriveerden bij de ontwikkelaars van de betreffende elo-module.

Nu, in de aanloop naar de jaarwisseling van 2013-2014, zijn de ontwikkelaars ervan overtuigd dat de doorontwikkelde elo-module ‘Vuurwerk’ een meerwaarde kan zijn voor alle hulpverleners in de spoedeisende hulpverlening. Vanuit het oogpunt van kennisdeling wil Kijlstra Ambulancegroep Fryslân de inhoud van deze elo-module de medewerkers in de spoedeisende hulpverlening niet onthouden, dus is de elo-module gratis toegankelijk gemaakt voor geïnteresseerden.

De elo-module ‘Vuurwerk’ is uiterlijk tot 3 januari toegankelijk. Wij zijn nieuwsgierig naar jullie reacties!

Kijlstra wenst iedereen prettige feestdagen en een veilige jaarwisseling toe!

bron: kijlstra.nl

Vorig artikelAmbulance naar hoogurgente visite? Nader onderzoek volgt.
Volgend artikelGeslaagde Themabijeenkomst over Tuchtrecht
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.