Home Jaaroverzicht 2013 Academie voor Ambulancezorg

  Jaaroverzicht 2013 Academie voor Ambulancezorg

  4
  0
  [featured_image]
  Download
  Download is available until [expire_date]
  • Versie [version]
  • Downloaden 226
  • Bestandsgrootte 3.00 MB
  • Aantal bestanden 1
  • Datum plaatsing 18 november 2014
  • Laatst geüpdatet 18 november 2014

  Jaaroverzicht 2013 Academie voor Ambulancezorg

  Onlangs bracht de Academie voor Ambulancezorg haar jaaroverzicht 2013 uit.
  Het jaar 2013 is voor de Academie voor Ambulancezorg succesvol verlopen. Het afgelopen jaar zijn 226 studenten gestart met de opleiding tot ambulanceverpleegkundige, ambulancechauffeur en verpleegkundig centralist meldkamer ambulancezorg. Ruim 90% van deze studenten behaalde hun diploma.

  Het Landelijk Assessment Ambulancezorg voor ambulanceverpleegkundigen en –chauffeurs is uitgevoerd voor veel RAV-en. De uitslagen zijn als een advies aan de zorgprofessional en zijn of haar organisatie verstrekt. Voor deze eerste ronde van het afnemen van het Landelijke Assessment Ambulancezorg geeft dit het goede kwalificatieniveau van de sector weer.

  Voor de EXPERT-classes, de PHTLS en de AMLS ontving de Academie voor Ambulancezorg in 2013 ruim 2500 cursisten.

  De waardering van studenten en cursisten scoorde over het algemeen tussen de 7,5 en 8,0. Dit goede resultaat wil de Academie de komende jaren zeker vasthouden.

  De Academie voor Ambulancezorg is in 2013 ook actief geweest op het vlak van deskundigheidsbevordering van haar medewerkers en het efficiënter inrichten van de eigen organisatie alsmede van de interne en externe communicatie. Hiernaast heeft zij een aantal RAV-en bijgestaan om hun CZO accreditatietrajecten goed in te kunnen dienen.

  Vorig artikelRAV Limburg Noord, jaarverslag 2013
  Volgend artikelAxira Ledenprofiel IJsselland
  Redactie
  Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in