Home Algemeen Algemeen Door huisnummerpaaltjes makkelijker te vinden

Door huisnummerpaaltjes makkelijker te vinden

1060
0

De reflecterende huisnummers die staan afgebeeld in de nieuwe Ambulancekrant zijn een gewild artikel. Na verschijning van de krant hebben al diverse lezers gevraagd waar ze verkrijgbaar zijn. De kortste weg is via de website www.huisnummerpaal.nl

Op veel plaatsen in Drenthe zijn de afgelopen twee, drie jaar al collectieve acties opgezet door Dorpsbelangen, de wijkvereniging of anderer buurt-organisaties om gezamenlijk deze opvallende huisnummers aan te schaffen. Veelal in samenspraak met de gemeente. Ze zorgen er voor dat de vindbaarheid van huisnummers in de betreffende gebieden aanzienlijk is verbeterd. En dat scheelt tijd voor de hulpdiensten. Zeker wanneer iedere seconde telt.

 

Vorig artikelReddings Team Hoogteverschillen (RTH) [Eindhoven]
Volgend artikelVier misverstanden over de traumaheli
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.