Home Algemeen Nieuwe producten Corpuls CPR device

Corpuls CPR device

3216
0

Via een TIP ingediend via het TIP formulier op ons portal kunnen we afbeeldingen laten zien van de Corpuls CPR device.

Waar vorig jaar nog de “grijze” versie op de Rettmobil is getoond aan geselecteerde medewerkers van ambulancediensten is afgelopen week de Corpuls CPR device te zien voor het publiek.

De afbeeldingen laten zien dat de CPR device voor de ambulancedienst op een soort van onderplaat worden bevestigd, waarna het apparaat met enkele handelingen geplaatst kan worden. Wordt er tot vervoer overgegaan wordt het andere gedeelte van de onderplaat bevestigd en is de patient gereed voor vervoer.

Voor gebruik door rapid responder en in de ziekenhuizen is er een vierkante onderplaat beschikbaar.

De accu van de CPR device levert ongeveer 1,5 uur stroom en de device heeft een digitaal panel waar diepte enz. ingesteld kan worden.

Ook is er draadloze communicatie met de Copuls3 monitor mogelijk en is er een uitgebreide logging mogelijk zodat nadien de hele casus kan worden geëvalueerd.

IMG_3308 IMG_3317

 

Vorig artikelDuurzame inzetbaarheid
Volgend artikelAmbulancezorg Rotterdam-Rijnmond start Eerste Hulp Ter Plaatse (EHTP) onderzoek
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.