Home Vacatures Chauffeur spoedvervoer Ambulancezorg (i.o.) | Arnhem

Chauffeur spoedvervoer Ambulancezorg (i.o.) | Arnhem

81
0
Ambulancezorg Gelderland Midden

In- en externe vacature, 32 uur per week

Chauffeur spoedvervoer Ambulancezorg (i.o.)

Heb jij een mbo-opleiding afgerond (minimaal niveau 3) en ben je opgeleid tot ambulancechauffeur? Ben je een ervaren chauffeur die makkelijk de weg vindt? Beschik je over een flinke dosis stressbestendigheid en inlevingsvermogen? Dan zoekt Ambulancezorg Gelderland-Midden jou als chauffeur voor spoed complexe ambulancezorg!

Ambulancezorg Gelderland-Midden verzorgt de ambulancezorg in de regio Gelderland-Midden en maakt onderdeel uit van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM). Ambulancezorg Gelderland-Midden onderscheidt zich door een groot scholingsaanbod en een hoog opleidingsniveau. Dat betekent veel vrijheid om ervoor te zorgen dat je bevoegd en bekwaam blijft als ambulanceprofessional. Daarnaast staat de deur van het teammanagement altijd open en kun je makkelijk bij hen binnenlopen. De managers zijn betrokken en de lijntjes kort. Ook je collega’s zijn erg betrokken en professioneel. Buiten het werk om zijn er volop activiteiten om elkaar beter te leren kennen, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse teamdagen, de kerstborrel of één van de activiteiten die onze personeelsvereniging organiseert.

Wat ga je voor ons doen?

 • Je vervoert patiënten (veilig en comfortabel);
 • Je hebt een rol bij het opstarten van de medische hulpverleningsketen in zowel normale als in opgeschaalde zorgsituaties;
 • Je voert medisch en verpleegkundig assisterende taken uit in samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van de ambulanceverpleegkundige;
 • Je wordt ingezet bij alle vormen van spoedeisende medische hulpverlening en planbaar vervoer;
 • Je verricht overige logistieke en administratieve werkzaamheden die verband houden met de functie.

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde opleiding op mbo-3 niveau is vereist, aangevuld met een diploma Basic Life Support met AED en aantoonbare affiniteit met de zorg;
 • Een erkende functiegerichte scholing tot ambulancechauffeur (NLQF 4);
 • Rijbewijs B en C1 en uitstekende rijvaardigheid;
 • Bij voorkeur kennis van het voertuig en de apparatuur, geldende procedures, protocollen en medische terminologie;
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de acute zorg;
 • Een goed oriëntatie vermogen en bij voorkeur een gedegen regiokennis;
 • Klantgericht, goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Competenties: stressbestendigheid, collegialiteit, creativiteit en inlevingsvermogen.

Mocht je op het moment van solliciteren nog niet aan alle functie-eisen voldoen dan is het mogelijk om via de functie van chauffeur midden complexe ambulancezorg de benodigde ervaring op te doen. Om vervolgens op een later tijdstip door te stromen naar de functie Chauffeur spoedvervoer ambulancezorg.

Wat heeft Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden te bieden?

 • Een professionele en uitdagende organisatie met focus op kwaliteit d.m.v. opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor vakbekwame professionals;
 • Teams met opkomstlocaties in de steden Arnhem, Elst en Zevenaar (team Oost) en Ede en Barneveld (team West);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao ambulancezorg: salaris minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband afhankelijk van functioneren, formatie en budgettaire ruimte en overige organisatieontwikkelingen;
 • Een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot zelfroosteren, een pensioenregeling bij het ABP, een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een sportbijdrage.

Meer informatie en belangstelling

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Aico Gerritsen, teammanager Ambulancezorg Gelderland-Midden, via telefoon: 088-3555264 (niet beschikbaar tussen 2 t/m 4 mei).

Als je belangstelling hebt voor deze functie solliciteer dan vóór 16 mei 2022. De sollicitatiegesprekken en assessments zijn gepland op 1 juni 2022 en het arbeidsvoorwaardengesprek is een week later.

Een medisch assisterend assessment* en een rijvaardigheidstest (via afdeling opleidingen), een (medische) aanstellingskeuring en een verklaring omtrent gedrag maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Datum van indiensttreding is gekoppeld zal in overleg worden bepaald en is eventueel afhankelijk van de start van de opleiding (indien van toepassing).

In het kader van artikel 4 van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg maakt de vergewisplicht ook onderdeel uit van de procedure. Dat betekent dat we in afstemming met jou een mail sturen naar je (laatste) leidinggevende in je functie als zorgverlener indien dit relevant is.

 

* Meer informatie over het medisch assisterend assessment volgt bij de uitnodiging voor de sollicitatie.

Meer informatie over Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden is te vinden op www.vggm.nl/werkenbijvggm

Vorig artikelEthisch dilemma
Volgend artikelChauffeur Midden Complexe Ambulancezorg | Arnhem
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in