Home Vacatures Chauffeur Midden Complexe Ambulancezorg | Arnhem

Chauffeur Midden Complexe Ambulancezorg | Arnhem

175
0
Ambulancezorg Gelderland Midden

In- en externe vacature, 32 uur per week in Arnhem of Ede

Chauffeur Midden Complexe Ambulancezorg

Heb jij een mbo-opleiding afgerond (minimaal niveau 3) en affiniteit met het verlenen van zorg? Ben je een ervaren chauffeur die makkelijk de weg vindt? Beschik je over een flinke dosis stressbestendigheid en inlevingsvermogen? Dan zoekt Ambulancezorg Gelderland-Midden jou als chauffeur voor laag- en midden complexe ambulancezorg!

Ambulancezorg Gelderland-Midden verzorgt de ambulancezorg in de regio Gelderland-Midden en maakt onderdeel uit van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM). Ambulancezorg Gelderland-Midden onderscheidt zich door een groot scholingsaanbod en een hoog opleidingsniveau. Dat betekent veel vrijheid om ervoor te zorgen dat je bevoegd en bekwaam blijft als ambulanceprofessional. Daarnaast staat de deur van het teammanagement altijd open en kun je makkelijk bij hen binnenlopen. De managers zijn betrokken en de lijntjes kort. Ook je collega’s zijn erg betrokken en professioneel. Buiten het werk om zijn er volop activiteiten om elkaar beter te leren kennen, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse teamdagen, de kerstborrel of één van de activiteiten die onze personeelsvereniging organiseert.

Wat ga je voor ons doen?

 • Je bent verantwoordelijke voor het veilig en comfortabel vervoeren van de patiënt;
 • Je verricht assisterende zorgtaken onder verantwoordelijkheid van de verpleegkundige;
 • Je begeleidt de patiënten en zijn/haar omgeving.

Wat vragen we van jou?

 • Een diploma op minimaal MBO-niveau 3, bij voorkeur richting zorg (MBO-verzorgende niveau 3 is een pré);
 • Aantoonbare affiniteit met de zorg;
 • Een geldig EHBO-diploma Oranje Kruis mét reanimatie;
 • Uitstekende rijvaardigheid, minimaal 4 jaar in bezit van rijbewijs B én in bezit van rijbewijs C1;
 • Een goed oriëntatie vermogen en bij voorkeur een gedegen regiokennis;
 • Klantgericht, goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Competenties: stressbestendigheid, collegialiteit, creativiteit en inlevingsvermogen;
 • De bereidheid hebben en over de potentiële capaciteiten beschikken om in de toekomst door te groeien naar de functie van ambulancechauffeur en daarvoor aan de Academie voor Ambulancezorg (AvA) een diploma te behalen.

Wat heeft Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden te bieden?

 • Een professionele en uitdagende organisatie met focus op kwaliteit d.m.v. opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor vakbekwame professionals;
 • Teams met opkomstlocaties in de steden Arnhem en Ede. Je werkt in de hele regio;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao ambulancezorg: salaris minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.972,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 • Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband afhankelijk van goed functioneren, formatie en budgettaire ruimte en overige organisatieontwikkelingen;
 • Een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zelfroosteren, een pensioenregeling bij het ABP, een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een sportbijdrage.

Meer informatie en belangstelling

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Aico Gerritsen, teammanager Ambulancezorg Gelderland-Midden, via telefoon: 088-3555264 (niet bereikbaar tussen 2 t/m 4 mei).

Als je belangstelling hebt voor deze functie solliciteer dan vóór 16 mei 2022. De sollicitatiegesprekken en assessments zijn gepland op 1 juni 2022 en het arbeidsvoorwaardengesprek is een week later. Datum van indiensttreding is gekoppeld aan de start van de opleiding en zal in overleg worden bepaald.

In het kader van artikel 4 van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg maakt de vergewisplicht ook onderdeel uit van de procedure. Dat betekent dat we in afstemming met jou een mail sturen naar je (laatste) leidinggevende in je functie als zorgverlener indien dit van toepassing is.

Een medisch assisterend assessment* en een rijvaardigheidstest (via afdeling opleidingen), een (medische) aanstellingskeuring en een verklaring omtrent gedrag maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

* Meer informatie over het medisch assisterend assessment volgt bij de uitnodiging voor de sollicitatie.

Meer informatie over Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden is te vinden op www.vggm.nl/werkenbijvggm

Vorig artikelChauffeur spoedvervoer Ambulancezorg (i.o.) | Arnhem
Volgend artikelWaar geen weg is moet je hem maken
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in