Home Vacatures Centralist meldpunt personen met verward gedrag

Centralist meldpunt personen met verward gedrag [Arnhem]

302
0
Centralist meldpunt personen met verward gedrag
Min. 8 uur (22,22 %); max. 36 uur per week (100 %); voor de duur van het project.

Ben jij een ervaren professional in de GGZ die ons weet te verbazen met jouw creatieve en innovatieve oplossingen? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière waarbij je jouw ervaring op hoog niveau kunt inzetten? En wil jij werken op projectbasis? Dan zoeken wij jou!

Het aantal meldingen van verward gedrag is de afgelopen jaren flink toegenomen. Men merkt een gebrek aan expertise en informatie om dit soort situaties adequaat in te schatten, te de-escaleren en om passende hulpverlening te organiseren. Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) start – in samenwerking met diverse partners – per juni 2018 een pilot met een 24/7 operationeel meld- en adviespunt voor meldingen van verward gedrag. Er wordt o.a. samengewerkt met organisaties in de acute zorgketen, veiligheidsketen en het sociaal domein.

Het meld- en adviespunt heeft zijn werklocatie op de gemeenschappelijke meldkamer van politie, ambulancezorg en brandweer op de Beekstraat in Arnhem. Tijdens deze pilot zetten professionals acute en niet-acute meldingen van verward gedrag door naar het meldpunt, indien acute (medische) situaties, gevaarlijke situaties en strafbare feiten zijn uitgesloten.

Op het meld- en adviespunt wordt een meer specialistische triage uitgevoerd met o.a. de GGZ-triagewijzer. Eventueel wordt aanvullende informatie opgevraagd bij de betrokken organisaties om de besluitvorming na de triage te ondersteunen. Verder ligt er vooral nadruk op het de-escaleren van de situaties en het bieden van handelingsperspectief. Het meld- en adviespunt heeft de regie over de opvolging van meldingen, zorgt voor doorverwijzing naar passende hulpverlening en borgt continuïteit van zorg door informatie over te dragen als dat nodig is.

Wij zijn op zoek naar ervaren professionals in de GGZ voor 24/7 bemensing van het meld- en adviespunt tijdens de pilot.

Wat ga je voor ons doen?
 • Je neemt meldingen van verward gedrag aan. Het ene moment ben je ondersteunend aan de ambulance en politie bij een dreiging van suïcide; het volgende moment voer je triage uit en ben je in gesprek met de buurman waarvan de buurvrouw in pyjama over straat loopt;
 • Je voert telefonische triage met de GGZ-triagewijzer uit;
 • Je verzamelt aanvullende informatie bij betrokken organisaties;
 • Je biedt telefonisch zelfzorgadvies en de-escaleert situaties;
 • Je verwijst door naar passende hulpverlening;
 • Je draagt de zorg en informatie over;
 • Je registreert en rapporteert meldingen;
 • Je ontwikkelt samen met je nieuwe collega’s een verdere visie en werkwijze ten aanzien van dit unieke meld- en adviespunt. Hierbij is voldoende ruimte voor eigen inbreng.
Je profiel:
 • Je bent in het bezit van een HBO diploma in de richting GGZ;
 • Je hebt relevante werkervaring in de functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Verpleegkundig Specialist GGZ, POH-GGZ met SPV ervaring of Psychiatrisch Verpleegkundige;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen;
 • Je bent communicatief sterk en weet mensen te verbinden;
 • Competenties: stressbestendig, zelfstandig, flexibel, creatief en inlevend.
Wat heeft Veiligheids- en gezondheidsregio Gelderland-Midden te bieden?

Wij bieden een marktconform salaris, waarbij voor de duur van de pilot de mogelijkheid bestaat tot detacheringsafspraken.

Afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.245,- (aanloopschaal 8) en maximaal € 3.691,- (functionele schaal 9) bruto per maand bij een fulltime functie die is gebaseerd op een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

In eerste instantie is de aanstelling tijdelijk voor de duur van het project; dit betreft maximaal 8 maanden. Aanstelling in vaste dienst is afhankelijk van de resultaten van de pilot, goed functioneren, formatieve en budgettaire ruimte en van overige (organisatie)ontwikkelingen.

Een antecedentenonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.

Meer informatie en belangstelling

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alain Kool, projectmedewerker, te bereiken via telefoonnummer 088 355 5170. Als je belangstelling hebt voor deze functie solliciteer dan vóór 2 juli 2018 via www.vggm.nl/vacatures.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 31.

Meer informatie over Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden en de procedure is te vinden op www.vggm.nl/werkenbijvggm

 

 

Centralist meldpunt personen met verward gedrag [Arnhem]
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here