Home Algemeen Brochure ‘Verantwoorde ambulancezorg houdt je scherp’

Brochure ‘Verantwoorde ambulancezorg houdt je scherp’

1000
0

In 2013 is een nieuwe versie van de Nota Verantwoorde Ambulancezorg (de Nota) uitgebracht. Ambulancezorg Nederland en V&VN Ambulancezorg hebben destijds met elkaar afgesproken dat er ook een verkorte versie van de Nota ontwikkeld zou worden, specifiek voor ambulanceprofessionals.

In overleg met professionals
Samen met ambulanceprofessionals is gekeken welke informatie uit de Nota Verantwoorde Ambulancezorg specifiek voor hen van belang is. Ook is in gezamenlijkheid gezocht naar een toegankelijke vorm waarin de informatie moest worden ontsloten. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe brochure ‘Verantwoorde ambulancezorg houdt je scherp’. De inhoud van de brochure is voor ambulanceprofessionals een handvat waarmee de eigen professionaliteit verder kan worden ontwikkeld en toegepast. Daarnaast kunnen professionals ook de belangrijkste wetten die op de ambulancezorg van toepassing zijn in de brochure vinden. De brochure kunt u onderstaand downloaden.

Meer informatie
Hebt u naar aanleiding van dit artikel vragen, of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Margreet Hoogeveen (Ambulancezorg Nederland) m.hoogeveen@ambulancezorg.nl of Ina Bolt (V&VN Ambulancezorg) i.bolt2@rav.nl.

bron: http://www.ambulancezorg.nl/nederlands/pagina/923/nieuws/2207/brochure-verantwoorde-ambulancezorg-houdt-je-scherp-.html

[wpdm_file id=80 title=”true” ]

Vorig artikelAZN: LPA8 eindconcept
Volgend artikelE-learning basiskennis SIS
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.