Home Algemeen Algemeen Boekpresentatie “Spoed en tegenspoed”

Boekpresentatie “Spoed en tegenspoed”

706
0

Op donderdagavond 22 juni presenteerde Piet Stuive zijn boek “Spoed en tegenspoed” in de brandweerkazerne in Wehe-den Hoorn. Een bijzondere verhalenbundel over gebeurtenissen in zijn leven als hulpverlener.

Na een korte inleiding van de korps-chef van de brandweer nam Piet het woord en gaf een toelichting op het ontstaan van het boek.
Piet bedankte de mensen die hebben geholpen bij het tot stand komen van het boek en bood hij een aantal mensen, een exemplaar aan.

De eerste druk van 400 boeken was de eerste dag (incl. Pre-order) al uitverkocht!
Super, wie had dat gedacht.
Bestelling van de tweede druk is daarom ook al in volle gang.

Je leest er hier meer over (link brandweer).

Ook geïnteresseerd? Het boek is te bestellen via http://stuivebhvshop.nl/spoed-en-tegenspoed?filter_name=Spoed

Vanuit het eerdere blog wat gewijd was aan dit onderwerp, bood Piet drie boeken aan, om weg te geven aan de lezers.
De gelukkigen zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht en krijgen per ommegaande de exemplaren opgestuurd.

Veel lees plezier!

Vorig artikelDe TWAZ en de BMH, verbetering of niet ?
Volgend artikelKleding update nummer 11
Gerda Boonstra
Met veel plezier schrijf ik op persoonlijke titel blogs. De verhalen kunnen gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen, maar zullen in verband met het beroepsgeheim fictief zijn weergegeven. Ik schrijf verhalen met als doel collega's uit het vak te informeren en kennis te nemen van mijn ervaringen. In het dagelijks leven werk ik met veel passie en plezier bij Ambulancezorg Groningen. In 2000 ben ik begonnen in de acute hulpverlening als ambulanceverpleegkundige en ben inmiddels ook inzetbaar als OvDG. In 2015 heb ik daarnaast de forensisch verpleegkundige opleiding met succes afgerond, wat een leuke en nuttige verruiming was binnen mijn vak. Met mijn blogs laat ik jullie ook meekijken door mijn/een forensische bril in de acute hulpverlening.