Home Algemeen Algemeen Boekentip: Wetteksten Rampenbestrijding en Externe veiligheid 2012

Boekentip: Wetteksten Rampenbestrijding en Externe veiligheid 2012

1079
0

In de wettenbundel Rampenbestrijding en externe veiligheid wordt de wet- en regelgeving op het gebied van rampenbestrijding en externe veiligheid overzichtelijk samengevoegd.

De zorg  in deze sector is geïntensiveerd na de vuurwerkramp te Enschede en de nieuwjaarsbrand in Volendam hetgeen aanleiding heeft gegeven tot nieuwe wetgeving zoals de Wet veiligheidsrisico’s en de Wet ambulancezorg en nieuwe AmvB’s: het Besluit brandveilig gebruik bouwwerken en het Besluit informatie-uitwisseling ondergrondse netten. Deze bundel is niet alleen geschikt voor functionarissen werkzaam in deze sectoren, architectenbureaus en gespecialiseerde bureaus in de bouw, maar ook voor de opleidingen op universiteiten, hogescholen en de bestuursacademie.

Auteur:  C.W.M. van Alphen

ISBN10    9073875447
ISBN13    9789073875449

 

Vorig artikelVakantieperiode: wordt jij één van onze gast redacteuren?
Volgend artikelEén meldkamer voor hulpdiensten Haaglanden en Hollands Midden
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.