Home Algemeen Algemeen Boekentip: Slanker door kanker

Boekentip: Slanker door kanker

831
0

Kijk mee in mijn leven met kanker. Kanker is naast een ziekte ook een beleving.  Collega Siebe Wittebrood verteld erover in zijn boek.

De ellende van de onderzoeken blijft aanwezig maar dit probeer ik dragelijker te maken door mijn nuchterheid en humor. Ik kan smakelijk vertellen over de onderzoeken die ik meegemaakt heb. Dit boek biedt een kijkje in mijn gedachten en gevoelens tijdens de gebeurtenissen. Als ik deze ervaringen zou kunnen ruilen voor een leven zonder kanker dan deed ik dat meteen. Helaas is dit geen optie. Kanker is angstaanjagend en onvoorspelbaar. Dit erkennen maakt dat ik met de ziekte leven kan. Het geeft me ruimte om los te laten waar ik geen controle over heb. Waar ik wel controle over heb, is de manier waarop ik met de ziekte leef. Zo positief mogelijk, zoals te lezen in dit boek.

Siebe is de afgelopen week geslaagd voor het examen ambulancechauffeur, het examen is door de AvA naar voren gehaald omdat Siebe ook de afgelopen week is geopereerd.

Het boek is te bestellen via BOL.com

 

Vorig artikelAmbulanceblog aanwezig op ambulance vakbeurs 6 en 7 april
Volgend artikelTraining hulpverlening bij evenementen (SEMS)
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.